Sport

2015.05.28. 09:26

Megye II labdarúgás - Több csapatnak lesz izgalmas

Székesfehérvár - A megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában mindkét csoportban a dobogós helyekért és a kiesés ellen folytatódik a harc.

Káldor András

Osz-Car csoport

Egyértelműen rangadó lesz Bodajkon, ráadásul a bodajkiak amennyiben nyernek még a dobogóra is felkapaszkodhatnak. A Bakonycsernye legutóbb Mányon egygólos vereséget szenvedett, ám ahhoz, hogy a második helyet stabilan megtartsa pontot, pontokat kell szereznie. Nem lesz könnyű dolga a második helyért küzdő Válnak Kajászón, mivel a vendéglátók hazai pályán az utóbbi időben elég acélosak, és négyszer győztek sorozatban. Kiesési rangadó lesz Iszkaszentgyörgyön, ahol a mostanában zuhanórepülésbe kezdett Pettend vendégeskedik. A pettendiek négyszer kaptak ki zsinórban, és van egy elmaradt meccsük a Kőszárhegy ellen, ahhoz, hogy elmozduljanak a kieső helyről idegenben nyerniük kellene. Ez utoljára Kápolnásnyéken sikerült, április elején. A Pátka tovább erősítheti, illetve megtarthatja 5. helyét, de ehhez az kell, hogy tovább folytassa tavaszi menetelését, amely hazai pályán kis kivétellel hibátlan eddig. Pázmándon, pedig a vendéglátók az utóbbi három forduló makulátlan mérlege után már nyugodtan várhatják az összecsapást.

Május 30., szombat, 17.00

Bodajk (4.)-Bakonycsernye (2.)

Május 31, vasárnap, 17.00

Kajászó (8.)-Vál (3.), Pátka (5.)-Kőszárhegy (13.), Pákozd (9.)-Kápolnásnyék (12.), Fehérvárcsurgó (7.)-FC Csákvár II (11.), Pázmánd (10.)-Pusztavám (1.), Iszkaszentgyörgy (14.)-Pettend (15.)

 

Agárdi Termál csoport

A csoport szombati mérkőzései közül az Aba-Sárvíz lajoskomáromi látogatása emelkedik ki, igazi rangadó lesz. A vendéglátók tavasszal csak a bajnok Sárosd elleni hazai meccset bukták el, pályájuk oroszlánbarlangnak számít, de az Aba idén már többször bizonyított idegenben. Egész idényben gólesőt hoztak a Sárosd meccsei, ám az utóbbi két fordulóban mintha elzárták volna a csapokat, 1-0-ra tudtak győzni a Lajoskomárom, és az Aba-Sárvíz ellen, kíváncsian várjuk megfordul-e ez a tendencia Kulcson?

Május 30., szombat, 17.00

Szabadegyháza (7.)-Mezőszilas (16.), Kulcs (10.)-Sárosd (1.), Lajoskomárom (2.)-Aba-Sárvíz (5.)

Május 31, vasárnap, 17.00

Pusztaszabolcs (6.)-Nagykarácsony (15.), Seregélyes (14.)-Enying (12.), LMSK Masita (11.)-Baracs (4.), Nagylók (3.)-Adony (13.), Kálóz (8.)-Soponya (9.)


Nehéz meccsre számíthat a soponyai Varga Attila (f) KálózonFotó: Koppán Viktor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!