Sport

2015.03.14. 15:02

Marosi Katalin páros társa a grúz Okszana Kalashnyikova

Van már páros partnere Marosi Katalinnak, a fehérvári teniszezőnek: azzal a grúz Okszana Kalashnyikovával kezdi el a szezont, aki a holland csapatbajnokságban már volt a társa.

Matók János

– Az első két versenyre megvan a párostársam, a grúz Okszana Kalashnyikova személyében, aki a női páros világranglistán a 76. helyen áll. A holland csapatbajnokságban már játszottam Okszana oldalán, bal kezes, magas ütőerővel bíró játékos. Úgy gondolom, hogy játékstílusban passzolunk egymáshoz, ám az, hogy a teljes összhang milyen lesz közöttünk a pályán, az majd kiderül a versenyen, de bízom a legjobbakban – tájékoztatta lapunkat Marosi Katalin.

– Annyi változás történt az eredeti programomban, hogy úgy döntöttem, még a stuttgarti fedett pályás torna előtt, április 6-án rajthoz állok Katowicében, mert nem szeretném megkockáztatni azt, hogy elveszítsem a védett rangsoromat. Ugyanis ha nem férnék fel Stuttgartban, ami nagy valószínűséggel az eddigi legerősebb mezőnyt sorakoztatja fel, akkor elveszik a lehetőség, mivel az az utolsó hét, amikor a szülés miatti kihagyást követően vissza kell térjek a szabályok szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!