Sport

2015.01.07. 20:10

Kata és a visszatérés

Székesfehérvár - Marosi Katalin, a Fehérváron élő kiváló teniszező a szabályoknak megfelelően bejelentette visszatérési szándékát a Nemzetközi Antidopping Csoportnak.

Matók János

 

Kata, a világhírű teniszező Fotó:Molnár Artúr

Makacs térdsérülése miatt, de elsősorban gyermekét váró kismamaként jelentette be visszavonulását 2014. január 6-án Marosi Katalin, a Fehérváron élő teniszező, aki akkor a női párosok világranglistáján a 45. helyen állt. Kisfia, ifj. Cserny Csaba 2014. április 18-án született, s azóta is szépen gyarapodik. Miután az édesanya soha nem zárta ki a visszatérés lehetőségét, ennek most eljött a feltételes ideje.

- A szabályoknak megfelelően, amennyiben visszatérnék a vérkeringésbe, legkésőbb a szülés után egy évvel pályára kell lépnem az első versenyen. Azt megelőzően, ezt három hónappal korábban be kell jelenteni a Nemzetközi Antidopping Csoportnak, amit december 10-én megtettem. Amennyiben minden úgy alakul, akkor az április 20-án kezdődő, stuttgarti fedett pályás Porsche Grand Prix lesz az első állomás - mondta mosolyogva Kata.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!