Sport

2014.10.16. 13:30

A Velence csapata újra támad

Székesfehérvár - A 10. fordulóra készülődnek a csapatok Fejér megye első osztályú labdarúgó bajnokságában. A hétvégi párosítások hazai trénereit kértük némi esélylatolgatásra.

Ferencz Balázs

A Szár csapata ismét elhagyja a településtáblát, ráadásul a Velence agresszív támadójátékkal készül. Az utóbbi hetekben megiramodó Mezőfalva a Polgárdi ellen is otthon tartaná a pontokat. Sárszentmiklóson a saját magukkal szemben támasztott elvárásoknak is meg akarnak feleni a játékosok. Bicskén el kívánják kerülni a potyagólokat, a ziccereket pedig belőnék a hétvégén, hogy győztesen zárhassák a fordulót. A Tordas az esélytelenek nyugalmával ronthat az Iváncsára. A Mór csapata, mint mindig, most is győzelemre készül, és a Kisláng is otthon tartaná a pontokat. A Puskás II tiszteli ellenfelét, de pontokra vágyik.

Okt. 18. szombat, 14.30:

Velence Bericap (2.)- Szár (13.)

Pavlik József, a Velence-Bericap vezetőedzője: - Szeretném megkérni a szurkolóinkat, hogy támogassák a csapatunkat! Egészen biztos vagyok benne, hogy akik a hétvégén a pályára lépnek, azok hozzáállásával és győzni akarásával nem lesz probléma. 4-3-3-as rendszerben fogunk játszani. Nagy hangsúlyt fektettünk az edzéseken a támadások befejezésére, és azok gólra váltására, bízom a sikerben.

Okt. 19. vasárnap, 14.30:

Mezőfalva (10.)- Polgárdi Vertikál (9.)

Masinka László, a Mezőfalva vezetőedzője: - Szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat. A Polgárdi csapata az eredményei alapján stabil csapatnak tűnik, nem rúgnak ugyan sok gólt, de keveset is kapnak, így nem lesz egyszerű dolgunk ellenük. Hazai pályán azonban mindenképpen a győzelmet szeretnénk megszerezni. Úgy tűnik, mindenki hadra fogható, és a betegeink is felépülnek a hétvégére.

Sárszentmiklós (7.) -Dunaújváros PASE II (4.)

Sárai György, a Sárszentmiklós vezetőedzője: - Kérdés, hogy milyen csapattal áll ki a Dunaújváros, hányan játszanak vissza az első csapatuktól, ez döntően meghatározza, hogy milyen taktikát választunk a mérkőzésre. Remélem, megfelelünk a magunkkal szemben támasztott elvárásoknak.

Bicske (14.)- Ercsi (6.)

Erdész Ferenc, a Bicske vezetőedzője: - Mi történt velünk? Nem magyarázkodom, aki kijár a BTC pályára úgyis látja, hogy milyen állapotok uralkodnak itt. A meccset meg kell nyerni, ez a mi dolgunk. A múlt héten kihagytuk a ziccereket és potyagólokat kaptunk. Ebben kell javulnunk. Egy eltiltott játékosom van, és több meghatározó játékos is sérült, de bízom benne, hogy sikerrel vesszük a hétvégi akadályt.

Tordas (12.)- Iváncsa (1.)

Csillag Szilveszter, a Tordas vezetőedzője: - Nem lesz egyszerű. Ez az a mérkőzés, amin nincs vesztenivalónk. Ki kell menni a pályára és futballozni kell egy jóízűt. A csapatépítés fázisában vagyunk, lépkedünk előre. A mezőny legjobb csapata érkezik hozzánk a hétvégén, és tudjuk, hogy a jó eredmény érdekében mindenkinek bele kell tenni a közösbe. Ha így is veszítünk, akkor fejet hajtunk. Bizakodom, hogy jó időben, jó csapat ellen, sportszerű mérkőzést fogunk játszani.

Mór (5.) -Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (3.)

Horváth Zoltán, a Mór vezetőedzője:

- Mindig győzelmet várok, most sincs ez másképp. Nem szoktam foglalkozni az elmúlt heti mérkőzésekkel, de legutóbb nagyon jó volt a csapat mentalitása. Remélem, hogy az eddigi elvégzett munka meghozza a gyümölcsét. A szerencse azonban eddig elpártolt tőlünk. Fiatal a csapat, szeretek velük együtt dolgozni, de még idő kell ahhoz, hogy beérjenek. Bízom a csapatomban, és a sikerben is.

A Mór Klémán Mátéval (b) kiteheti az indexet a 10. fordulóban (Fotó:Koppán Viktor)

Kisláng (8.)- Dunafém-Maroshegy (16.)

Rehák Viktor, a Kisláng játékos-edzője: - Nem ismerjük a kötelező győzelem fogalmát, mert az eddigi tapasztalatok alapján a rossz helyzetben lévő csapatokon szeretünk segíteni. Természetesen győzni szeretnénk a Dunafém ellen. A támadójátékunkat szeretnénk továbbra is előtérbe helyezni, azonban egy játékosunk eltiltás miatt hiányzik, a védelemben pótolni kell őt. Bizakodva várom a találkozót.

Puskás FC II (15.) -Martonvásár (11.)

Sipos Zoltán, a Puskás FC II vezetőedzője: - Jó formában lévő csapat érkezik, szeretnénk megszakítani a Martonvásár sorozatát. Most mi is elkaptuk a fonalat, látom a fiúk teljesítményén is, hogy sokat segített az idei első három pontunk. Jó volt az edzésmunka a héten. Tiszteljük ellenfeleinket, de most is a három pontot célozzuk meg. A múlt héten a csapat játéka nem volt meggyőző, de eredményesek voltunk. Ha feljebb tudunk lépni eredményességben, akkor majd a játékban is szeretném látni, azt amit az edzésen gyakoroltunk.



 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!