Sport

2014.06.24. 18:40

Gólparádéval búcsúztak el az öregfiúk

A Plastobo Öregfiúk bajnokság küzdelmei is befejeződtek. Igaz, az utolsó játéknapra nem maradt nyitott kérdés, egy fordulóval ezelőtt már mind a négy csoportban bajnokokat avattak.

Káldor András

1. csoport

Az már korábban kiderült, hogy a Perbál végzett az első helyen, a Dunafürednek elég volt egy pont is az ezüstéremhez, míg a Zsámbék idegenbeli győzelme után helyet cserélt a Komárom együttesével.

A 26. forduló eredményei: Viadukt–Zsámbék 1-3, Dunafüred–FC Brigetio Komárom 3-3, Herceghalom–Tárnok 2-6, Páty–Sóskút 2-5, Csabdi–Tordas 1-1, Perbál–Felcsút 3-0 (játék nélkül, a Felcsút törölve).

2. csoport

A fontosabb kérdések az előző fordulókban már eldőltek, ám a záró játéknapon potyogtak a gólok. Nem kevesebb, mint 56 találat esett a szombaton, és vasárnap megrendezett hét találkozón.

A 26. forduló eredményei: Lovasberény–Pákozd 7-4, Csákvári TK–Pátka 6-1, Ercsi–Ráckeresztúr 6-0, Baracska–Martonvásár 2-8, Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Besnyő 11-0, Adony–Alba Regia-Velence 1-2, Beloiannisz–Vál 3-5.

3. csoport

Két mérkőzés is befejeződött idő előtt, így az Iszkaszentgyörgy-Szabadbattyán összecsapáson 4-0-as hazai előnynél fújta le Vitányi László játékvezető a meccset, míg a Dunafém-Maroshegy–Sárszentmihály találkozón a vendégek már 10-2-re vezettek, amikor véget vetett Szabó István a küzdelemnek. Itt ennek ellenére ki kell emelni a sárszentmihályi Dőry Imrét, aki zsinórban kilencszer vette be Kovács György kapuját!

A 26. forduló eredményei: Enying–Masterplast Csór 1-4, Kőszárhegy–GEO 3-3, Magyaralmás–Polgárdi 2-3, LMSK–Sárkeresztes 0-1, Jenő–Tác-Csősz 3-3, Dunafém-Maroshegy–Sárszentmihály, Iszkaszentgyörgy–Szabadbattyán (mindkettő félbeszakadt).

Viktor Ferenc (balra) és a Geo ponttal búcsúzott az idénytől (Fotó: Koppán Viktor)

4. csoport

A bajnoki címet már az előző fordulóban bezsebelte a Baracs gárdája a Seregélyes elleni sikerével, így elfogytak a nyitott kérdések.

A 26. forduló eredményei: Nagyvenyim–Baracs 0-3 (játék nélkül, a Nagyvenyim törölve), Mezőszilas–Sárosd 3-2, Cece–Soponya 3-2, Pusztaszabolcs–Dunaújváros PASE 3-2, Kálóz–Lajoskomárom 7-2, Kisláng–Sárszentmiklós 5-4.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!