Sport

2014.04.03. 13:30

Érmekkel tértek haza Szlovákiából a karatésok

Szlovákiában, Ekelen rendeztek nemzetközi karate viadalt, amelyen az Alba Regia SC öt versenyzővel képviseltette magát.

Bobory Balázs

Szlovákiában, Ekelen rendezték meg a II. Mayor Cup elnevezésű nyílt szlovák kyokushin karate versenyt.

A versenyen három ország karatékái vettek részt. Jelen voltak Horvátország, Szlovákia, Magyarország képviselői összesen 150-en álltak tatmira. A verseny során az indulók csoportokban küzdöttek.

A szlovákiai viadalon az Alba Regia SC kyokushin karate szakosztálya 5 versenyzővel vett részt., Dvéri Maja 1 éve jár karatézni, ez volt az első versenye csakúgy mint Bors Evelinnek, aki szintén most debütált. Maja két győzelmével az első helyen míg Evelin a harmadik helyen végzett.

Bócz Gabi két hónap kihagyás után tért vissza és kemény küzdelmekben szerezte meg a harmadik helyett.

Elek Roland magasságban és súlyban is nagyobb ellenfeleket kapott, de végig bátran, keményen harcolt és szerezte meg a harmadik helyett.

Mádi Rebeka első küzdelmét ugyan elvesztette,de a másodikon bizonyította, hogy mennyire tud küzdeni, és hosszabbításban legyőzte ellenfelét. Sajnos a körbeverésnek köszönhetően csak a harmadik helyett szerezte meg.

A versenyzőket edzőjük Sensei Kollár Endre kísérte el Szlovákiába.

Versenyen csoportküzdelmek voltak,súly,kor és öv fokozat szerinti beosztásban. A mérkőzéseken a gyerekek lelkesen küzdöttek, a szépszámú közönség színvonalas küzdelmeket láttak. Összesen 36 kategóriában hirdettek győztest.

 

Címkék#karate

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!