Sport

2014.01.27. 17:55

Mottó: Ha szívesen elütnéd velünk az időt

Úrhida - Ha szívesen elütnéd velünk az időt... ezzel a mottóval invitálták a szervezők pingpongozni a sportbarátokat a településen. Soós Benedek, Ács Tamás és Szűcs József lett a helyi versenyen a bajnok.

V. Varga József

A közösségi ház sportos szombatján három korosztályban (gyerekek, fiatalok, felnőttek) mérkőztek meg a versenyzők az első úrhidai nyílt asztalitenisz tornán. A megjelenteket Soós Tamás önkormányzati képviselő és Háden Dorina művelődésszervező köszöntötte. A gyerekek között Soós Benedek Sándor bizonyult a legjobbnak, megelőzve Kádár Péter Csabát és Soós Barnabás Marcellt.

A fiatalok kategóriájában első helyezést ért el Ács Tamás, második lett Müller Szilárd, harmadik Siposs Anita Georgina. A felnőttek versenyét Szűcs József nyerte Kádár Csaba Gábor és Julcsuk Attila előtt. Az asztalitenisz tornát az önkormányzat és a polgárőrség támogatta. Soós Tamástól megtudtuk, hogy további amatőr versenyek megrendezését is tervezik Úrhidán. Még a téli hónapokban az egyik következő a sakktorna lehet. Azután ha kitavaszodunk, következhetnek a szabadtéri sportok, köztük a labdarúgás és a kerékpározás. A múlt évhez hasonlóan a Falusi Olimpia versenyeit is megrendezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!