Sport

2013.08.21. 15:41

Erősítés érkezett Felcsútra

Felcsút - Nyélbe ütötték az üzletet: a Debreceni VSC és a Puskás Akadémia FC futballcsapata megállapodott Czvitkovics Péter eladásáról, a tízszeres válogatott középpályás 2 plusz egy éves szerződést írt alá a Fejér megyei újoncnál.

Bobory Balázs

Hosszú, kacskaringós út után tért vissza Fejérbe Czvitkovics Péter, akit annak idején a Videoton serdülőcsapatából igazolt le az MTK. A középpályás a fővárosiaknál lett élvonalbeli futballista és nyert két bajnoki címet, aztán remek éveket töltött Debrecenben, ahol szintén két NB I-es arannyal bővítette gyűjteményét. Egy rövid belgiumi kitérő után tért vissza a DVSC-be, ahol az utóbbi időben kevesebb lehetőséget kapott.

- Bízom benne, hogy jó játékkal és ha lehet, gólokkal tudom segíteni új csapatomat. Ideje elkezdeni a felzárkózást, a pontgyűjtést, remélem, ehhez én is hozzá tudok járulni. A Debrecennel végigcsináltam a felkészülést, szerepeltem az Európa Liga-mérkőzésen, szerintem jó erőállapotban vagyok - mondta Czvitkovics a pfla.hu-nak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!