Sport

2013.07.14. 22:00

Harcos összecsapást játszott a Csákvár

Még pénteken este a Szigetszentmiklós ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen az Aqvital-Publo csákvár NB III-as labdarúgócsapata, s harcos meccsen 2-1-re kikapott.

Matók János

Kemény, olykor szikrázó küzdelmet hozott a Szigetszentmiklós Aqvital-Publo Csákvár elleni felkészülési mérkőzése. Az előző bajnokságban a vendéglátó még egy csoportban szerepelt Bognár György együttesével, amely jelentős átalakuláson megy keresztül. A 20. percben egyéni akció végén, a Kozármislenyből próbajátékra érkezett Karacs tört be a tizenhatoson belülre és a kapuba is vágta a labdát, 1-0. A Csákvárnak azonban még az első félidőben sikerült az egyenlítés: a Vasastól érkező bal oldali támadó, Varga passzából Berki vette be a hazai kaput, 1-1. A 65. percben Takács a bal oldalról kilőtte a hosszú alsót, ezzel el is döntötte a mérkőzést, 2-1.

- Összességében elégedett voltam a látottakkal, a pályára lépő négy-öt fiatal is bíztatóan mozgott - mondta Bognár György, az Aqvital-Publo vezetőedzője. - A vereség ellenére is a kezünkben volt a mérkőzés, csak kimaradtak a helyzetek. Mindenki lehetőséget kapott, kísérleteztünk is a találkozón. Amúgy tavasz óta riválisunk megerősödött, alig hallottunk tőlük magyar szót. A keretünk már kialakult, úgy tűnik, hogy Rigó, és a találkozó előtt ajánlatot kapó Burányi is egyaránt Ausztriában folytatja további pályafutását. Amennyiben ott jobban tudnak érvényesülni, akkor elengedjük őket. Racskó helyzete kérdéses, a Tatabánya hívja, s vélhetően távozik. Az új kapusunk, a 21 éves Szabó Balázs újpesti nevelésű.

Az Aqvital-Publo vezetőedzője, Bognár György elégedett volt (Fotó: Pati-Nagy Bence)

- A Csákvár elleni összecsapás valóban harcos volt, de nem baj, az ilyennek van értelme, nem pedig a lötyögésnek. Olyan volt a találkozó, mintha nagy tét lett volna. Annak is örültem, hogy azok a próbajátékosok, akik az első felkészülési meccsen már szerepeltek, de akkor nem alkottak igazán maradandót, most odatették magukat. Láttam korábban is, hogy mocorog bennük valami, a hozzáállásuk nem volt az igazi, ez most megváltozott. Hétfőn mindegyikükkel egyeztetünk. A találkozón volt néhány hiba, de azon dolgozunk, hogy ezeket kijavítsuk - mondta Zoran Kuntics. az SZTK trénere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!