Sport

2013.06.24. 20:47

Paulo Sousa visszatér hazánkba

A labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének a sorsolásán kiderült, hogy először rendeznek magyar-izraeli összecsapást: a Győr Paulo Sousa jelenlegi csapatával, a Maccabi Tel-Avivval játszik.

Matók János

Első alkalommal kerül sor magyar-izraeli összecsapásra az európai labdarúgókupákban: a Győri ETO-Maccabi Tel-Aviv párosítás előtt még soha nem kerültek szembe egymással a két ország klubcsapatai egyik sorozatban sem. Az izraeliek számára külön pikantériája van a BL-selejtező sorsolásának: az izraeli klubok az összes európai országból kaptak már ellenfelet korábban az európai kupákban - kivéve hazánkból.

- Nagyon kemény a sorsolásunk, erős ellenfelet kaptunk, amelyet elég jól ismerek. A Győr edzője sikeresen formálta a saját arculatára a csapatot. Várom, hogy visszatérjek abba az országba, ahol két idényben irányítottam a Videotont, és bízom benne, hogy az ott elért sikereim lendületet adnak nekünk a továbbjutáshoz. - nyilatkozta Paulo Sousa a sorsolást követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!