Sport

2013.03.26. 13:18

FKC: felkészülésnek jó a Győr elleni mérkőzés

Székesfehérvár – A női kézilabda NB I-ben az alapszakasz utolsó előtti fordulójára kerül sor. A Győri ETO Audi KC szerdán a Fehérvár KC-t fogadja a Magvassy Sportcsarnokban.

Bobory Balázs

Góliát Dávid ellen...

Röviden így lehetne jellemezni a Győr és a Fehérvár párharcát, azonban amíg a Biblia elbeszélése szerint csoda történt és a gyengébb parittyájával leterítette hatalmas ellenfelét, párhuzamot vonva erre kevesebb esélye van az FKC-nak az ETO otthonában.

A győriek számára erős edzés lehet a találkozó, a zöld-fehérek a Bajnokok Ligája elődöntőjére készülnek gőzerővel. A hazai alapszakaszban úgyis az élen végeznek, persze „hazai” nyugalmukhoz kell a Fehérvár legyőzése. A vendégek számára az utolsó, Érd elleni összecsapás lehet fontos, de a világklasszisok elleni találkozó tapasztalatai jól jöhetnek a zárófordulóban.

Írásunk utolsó soraiban azért halkan megjegyezzük, Góliát bukására sem számított senki Dávid ellen, a közhely szerint a labda gömbölyű, és ez igaz a kézilabdasportra is...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!