Sport

2013.03.29. 15:41

Az FKC ötödik helyért küzd

Székesfehérvár - Vasárnap az utolsó alapszakaszbeli mérkőzését vívja a női kézilabda NB I-ben a Fehérvár KC. A tét az ötödik hely megszerzése lesz, az ellenfél pedig a legjobb négybe jutó Érd.

Bobory Balázs

Lehetett volna a vasárnap, 18 órai hazai mérkőzés még nagyobb téttel bíró, ám a fehérváriak győri veresége és az Érd Fradi elleni bravúros győzelme azt jelentette, hogy az FKC nem juthat a legjobb négybe, míg a vendégek bebiztosították helyüket a felsőházi rájátszásban.

- Remek  csapattal kerültünk szembe, akik nagyon jól játszottak, így az rendben is van, hogy vereséget szenvedtünk ellenük,  az viszont nincs rendben, ahogy ezt tettük. Egyértelmű, hogy legközelebb jobban kell teljesítenünk - utalt vissza a Győri ETO elleni 37-13-as fiaskóra Pal Oldrup Jensen, az FKC mestere.

A súlyos vereséget gyorsan el kell felejteni, itt az újabb megmérettetés.

- A vasárnapi továbbra is egy rettentően fontos meccs számunkra! - jelentette ki a norvég szakember. - Az fogja eldönteni, hogy ötödik helyen tudunk-e végezni az alapszakaszban, és ezáltal jó kiindulási alapot szerzünk-e a rájátszásra. Azon fogunk dolgozni a lányokkal, hogy tudatosítsák ennek a jelentőségét magukban, de mégis felszabadultan tudjanak  kézilabdázni. Vissza kell szerezzük a harcosságunkat és a mosolyunkat!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!