Sport

2012.12.27. 20:58

Futással búcsúznak az óévtől Agárdon

Agárd – Mint minden évben, az idén is megrendezik december 31-én Agárdon a szilveszteri pezsgőfutást.

Bobory Balázs

A változás annyi az elmúlt évekhez képest, hogy idén először az Ironteam SE rendezi, amelynek Lajkó Csaba ultramaraton futó is tagja, aki egyben az egyik szervezője a futásnak.

 

Minden évben remek a hangulat a szilveszteri pezsgőfutáson (Fotó: Pati-Nagy Bence)

A patinás, több mint 20 éves múltra visszatekintő sporteseményt, Kovács Zoltán sportigazgató felkérésére, idén az Ironteam Szabadidő és Tömegsport Egyesület szervezésében rendezik. A már tradícionális sült malacot az 5 és 14 kilométeres távok abszolút győztesei idén is magukkal vihetik az esti házibuliba. Az idén minden résztvevő részesül majd a szilveszteri hangulatból. Forró tea, pezsgő, egy pár virsli kenyérrel és hagymás zsíros kenyér várja az „elvetemült” futókat.

A célkapura kifüggesztett világító digitális óra már a célegyenes végéről jól látható lesz. A versenyre legyártott és kiosztott egyedi rajtszámot pedig mindenki megtarthatja majd emlékbe. A rajtszámokat a VVSI sportcsarnokában, egy kortynyi pezsgő elfogyasztása kíséretében lehet  tvenni. A verseny 10 órakor rajtol, regisztrálni, nevezni már 8.30-tól lehet. Előnevezésre is lehetőség van, mégpedig az Ironteam SZTE honlapján. A rajt a VVSI agárdi sporközpontjától lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!