Sport

2012.09.24. 15:31

Szász Kitti a freestyle foci világbajnoka (videóval)

Az olaszországi Lecce római kori amfiteátrumában a japán focista, Tokuda Kotaro lenyűgöző teljesítménnyel nyerte meg a Red Bull Street Style 2012-es döntőjét.

LiveInfo

A lányok között pedig Szász Kitti hódította el ismét a világbajnoki címet az akrobatikus futball-bajnokság döntőjén, így változatlanul magyar a világ legjobb női freestyle labdarúgója.

A freestyle fociban lehatároltl két játékos vív egymással párharcot, melynek során felváltva 30 másodpercre kapják meg a labdát, s ez alatt az idő alatt mutathatják be mozgássoraikat. A párharcok három percig tartanak, a zsűri a játékosok teljesítményét labdakezelés, kreativitás és stílus alapján értékeli.

2012 januárja óta szerte a világon 150 selejtező bajnokságot rendeztek, több mint 5 000 versenyző részvételével, az Olaszországban megrendezett világbajnoki döntőre pedig összesen 53 országból érkeztek focisták.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!