Sport

2012.08.29. 13:34

Ronaldinho pazar szólója pontot ért egy botrányos meccsen (videó)

Rohamrendőrök a pályán, három kiállítás, bíródobálás, lökdösődés, 12 (!) percnyi hosszabbítás és persze pazar gólok - minden volt a Cruzeiro - Atletico Mineiro bajnokin, ami egy brazil focimeccshez hozzátartozik.

LiveInfo

Az 59. percben Leandro Guerreiro és Bernard kisebb csatározásba kezdett, mely során Bernard elveszített valamit – talán a fogvédőjét – melyet felháborodottan mutogatott a vonalbírónak. Ekkor már megérkeztek a rohamrendőrök is, hogy a pályára zúduló törmeléktől védjék a játékosokat. A nyolc percig tartó dráma után Ronaldinho lépett akcióba. Ronaldinho csodálatos szólója során három védőt is kicselezett, majd elgurított a kapus mellett. Úgy tűnt, hogy ezzel a vendégek megszerzik mind a három pontot, ám a példátlanul hosszú, 12 perces hosszabbítás utolsó percében a hazaiak közelről egyenlítettek. A mérkőzés 2-2-re végződött. Az Atletico 13 mérkőzés óta veretlen, vezeti a brazil bajnokságot.

Videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!