Sport

2012.03.13. 06:43

Szinkronkorcsolya - Beépítették az újoncokat is

Székesfehérvár - Idén is Miskolcon rendezték az Országos Szinkronkorcsolyázó Bajnokságot. Budapestről, Miskolcról, Szombathelyről, Zalaegerszegről és Székesfehérvárról érkeztek csapatok.

Bobory Balázs

Az idei szezonban a kitartó utánpótlás nevelésnek köszönhetően sok új korcsolyázó került be a fehérváriak versenycsapataiba. 
A  Cryst-Ice nevű kezdő csapat is jelentős fiatalításon ment keresztül,  tíz új lány került  fel az  előkészítő csoportból. A régiek segítségének köszönhetően az újak gyorsan fel tudtak zárkózni és együtt,  egy szép,  lendületes programmal bajnoki bronzérmet szereztek.
 A Pingvin advance novice csapat  már a bajnokság előtt is megmérettette magát. Salzburgban,  a Mozart Kupa nemzetközi versenyen rendkívül erős mezőnyben a 6.  helyen végeztek. A pingvinek  közé is sok új korcsolyázót sikerült beépíteni, így magabiztos programmal őrizték meg bajnoki címüket.
 A Black Rose junior csapat fejlődött a leglátványosabban a tavalyi évhez képest.  Kár, hogy lendületes,  szép kűrjük ellenére  hacsak egy hajszállal is,  de lecsúsztak az aranyéremről. A cél a bajnoki cím visszaszerzése, majd néhány éven belül  egy eredményes  senior korosztály kialakítása.  A Juvenil és junior csapatra még egy  megmérettetés vár a Svájcban megrendezésre kerülő  nemzetközi versenyen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!