Sport

2011.11.29. 16:22

Külhonban is brillíroztak a hullámosok

FMH - A franciaországi Saint Dizierben november 18-20. között 13 ország, több mint 300 versenyzőjének részvételével zajlott nemzetközi rövidpályás versenyen a fehérvári Hullám 91 Úszó Egyesület is indult.

Tóth Bence

 Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Sebestyén Dalma, aki öt aranyat begyűjtve korosztályának legeredményesebbje lett,  50 m mellen és 100 m vegyesen teljesítményével a felnőttek mezőnyében is előkelő helyen végzett. Ezen számokban ismét megjavította  az általa  50 m mellen tartott  korosztályos országos csúcsát (az új rekord: 32,21). Gubics Máté mérlege: 4 arany, 2 ezüst, az összetett eredményeivel a második helyen végzett korcsoportjában. A többi versenyző, így Sárdi Levente (1 arany, 2 ezüst, 1 bronz), Balogh Nikoletta (1 bronz) és Mezősi Roxána (1 ezüst) is remek formában úszott, sorra megjavítva korábbi eredményeiket, ami kifejezetten biztató a decemberi felkészülési szakaszt lezáró versenyek előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!