Sport

2009.04.23. 02:29

Fejér: 3 arany-, 4 ezüst-, 3 bronzérem a tollaslabdázóknak

Székesfehérvár - Fejér a tollaslabda sportágban az ország legjobbjai közé tartozik. Ezt támasztják alá az utánpótlás ob eredményei.

Silye Sándor

Az U13 és az U17-es korosztály országos bajnoki küzdelmein sikerrel szerepeltek Fejér egyesületei. Megyénk utánpótlása bizonyította, hogy aranyat ér.

Az U13-asoknál az Albatoll, a Bodajk, az Ezerjó SE és a Danubius SE versenyzői játszottak. A lányoknál Strommer Noémi (Albatoll) két első helyet szerzett - egyéni és leány páros, utóbbi a hajdúszoboszlói Kaszás Rebekával. Kőmives Dóra Pál Verával (Albatoll) párosban ezüstérmes, az albatollas Ispán Máté, Kálmán Péter (Albatoll) fiú kettős bronzérmes. A még 14 éves Dellenbach Rudolf (Bodajk) a 17 évesek között szerzett bajnoki aranyat. Második Krausz Gergő (Ezerjó), harmadik Letsch Péter (Albatoll). A fiú párban Pilinszky András (Dunaújváros), Vislóczky György (Debrecen) ezüst, a Krausz, Letsch kettős bronzérmes. Ugyanitt a lányoknál Winkler Kata (Ezerjó) második.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!