Sport

2009.03.06. 03:29

Tavasz, az NBIII-ban is

<b>Székesfehérvár</b> - Hétvégén elkezdődik az NB III-as labdarúgó-bajnokság tavaszi idénye. A Fehérvár II-nél zömében az első keret tagjait foglalkoztatja majd Bekő Balázs.

Parall Bálint

Vasárnap hazai pályán a Dunaharaszti gárdáját fogadja az FC Fehérvár II az NB III-as labdarúgó-bajnokságban. Bekő Balázs tanítványainak van mit javítaniuk az őszi produkción, hiszen a Fehérvár 13 ponttal a 14. helyen áll a tabellán.

- Ősszel nagyon sok helyről kellett összekapirgálnom a játékosokat, most szerencsére zömében az első keret alkotja majd az NB III-as csapatot, kevesebb játékost kell a fiatalokból beépítenem - mondta Bekő Balázs, a csapat trénere. - Remélhetőleg ezek a játékosok motiváltabbak is lesznek, mint az őszi garnitúra volt, úgy gondolom, hogy az első csapat keretéből érkezőknek a mérkőzések 80 százalékát le kell hozniuk. A Dunaharaszti ellen is csak a győzelem lehet az elfogadható eredmény, és azt várom, hogy mind iramában, mind minőségében olyan teljesítményt nyújtsanak a játékosok, amely méltó a Fehérvár nevet viselő együtteshez.

A fehérváriakra az első három fordulóban hazai mérkőzés vár az NB III-as bajnokságban, a Dunaharaszti, a Sárisáp és a Környe ellen kellene megalapozni azt, hogy elmozduljon a csapat erről a gyászos pozícióról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!