Sport

2007.05.07. 02:29

Csak egy lépésre az álomföldtől

Budapest (FMH-információ) - Bravúrt hajtott végre a fehérvári vízilabdázók legénysége, legfőbb vetélytársuk otthonában nyertek, így már 3 pont az előnyük a második helyezett előtt.

Fejér Megyei Hírlap

A találkozó Hesz góljával kezdődött, mindkét csapat szorosan fogott embert és majd 4 perc kellett a hazaiaknak az egyenlítéshez. Nem sokáig örülhettek, hiszen Horgos hamar beköszönt , erre a negyed vége előtt válaszoltak a házigazdák. A második játékrész kezdetén Horgos ismételt, aztán újra egyenlő lett az állás, Naganuma betalált, majd Hesz nyugtatta meg a kedélyeket. A félidő vége előtt szépítettek a vendéglátók, de a játék képe alapján biztosnak tűnt a fehérvári siker. Térfélcsere után Péter büntetőből talált be, aztán Naganuma, Hesz, Dabrowski és Péter vette be a sportiskolások kapuját, így a zárás előtt öttel mentek a vendégek. Az utolsó szakaszban a 18. születésnapját ünneplő Régi szenzációs védései és Hesz, Horgos gólja után eldőlt a meccs sorsa. Szenzációsan játszott a csapat, és a születésnapos Régi olyan teljesítményt nyújtott, hogy annak láttán mindenki csak csettinthetett. Hesz ott folytatta, ahol egy hete Fehérváron abbahagyta, gólerős volt, gólpasszokat adott.

Gyarmati Dezső: A győzelem mindig szép, gratulálok a csapatnak.

Dabrowski Norbert: Ilyen fegyelmezetten még nem játszottunk, öröm, hogy Régi Marcit férfivá avattuk...!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!