Sport

2006.07.08. 02:29

Csertői az edző!

Székesfehérvár (mj) - Lapunk információja szerint előkerült Csertői Aurél és stábjának a szerződése, s ez azt jelenti, hogy továbbra is a Magyar Kupa- ...

Mórocz Zsolt

Székesfehérvár (mj) - Lapunk információja szerint előkerült Csertői Aurél és stábjának a szerződése, s ez azt jelenti, hogy továbbra is a Magyar Kupa-győztes szakvezető irányítja az FC Fehérvár szakmai munkáját. Úgy tudjuk, hogy a piros-kékek NB I-es indulásával sincs semmi baj, a Profi Liga ré-széről tegnap kiállították az erről szóló igazolást. Ugyan-akkor a többségi tulajdonrész értékesítésével kapcsolatban úgy tudjuk, hogy élénk fehérvári befektetői érdeklődés mutatkozik az üzlet iránt, de a végső döntés még várat magára. Azt is megtudtuk, hogy a többségi tulajdonosok közül Pribeli Ferenc továbbra is Fehérváron szeretne ténykedni. Ami viszont egyértelmű tény az FC Fehérvár csapata ma, 11 órakor az NB II-es Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzésen lép pályára Sóstón. Székesfehérvár (mj) - Lapunk információja szerint előkerült Csertői Aurél és stábjának a szerződése, s ez azt jelenti, hogy továbbra is a Magyar Kupa-győztes szakvezető irányítja az FC Fehérvár szakmai munkáját. Úgy tudjuk, hogy a piros-kékek NB I-es indulásával sincs semmi baj, a Profi Liga ré-széről tegnap kiállították az erről szóló igazolást. Ugyan-akkor a többségi tulajdonrész értékesítésével kapcsolatban úgy tudjuk, hogy élénk fehérvári befektetői érdeklődés mutatkozik az üzlet iránt, de a végső döntés még várat magára. Azt is megtudtuk, hogy a többségi tulajdonosok közül Pribeli Ferenc továbbra is Fehérváron szeretne ténykedni. Ami viszont egyértelmű tény az FC Fehérvár csapata ma, 11 órakor az NB II-es Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzésen lép pályára Sóstón.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!