SÉTA

2012.04.11. 08:13

Erotikus fotók, avagy mikor csuklik a baba

Alig pár év alatt teljesen átformálódtak internetezési szokásaink. A közösségi portálok megjelenése óta az emberek, többnyire a fiatalabb korosztály elszokott a valódi találkozásoktól. Amit lehet, azt interneten intézi. Ha nem figyelünk oda, végül maximálisan elhidegülünk egymástól és lassan alkalmatlanok leszünk a valós beszélgetésekre. A csapból sem folyik más, mint az oldal hátrányai, előnyei, veszélyforrásai. A szemfülesebb olvasó már észrevehette, hogy cégek, éttermek, sőt még kereskedelmi televíziók híradója is fellelhető itt.

Fejér Megyei Hírlap

Virtuális valóságban élő kamaszok ezrei teregetik ki magánéletüket, személyes gondjaikat a  facebookon, ahol senki nem tud nekik segíteni, ők pedig képtelenek a saját maguk által generált lelki problémákat megoldani.  Meghökkentőbb, hogy fiatal lányok tömkelege tölt fel magáról már-már erotikus képet, hátha ezáltal megtalálja élete szerelmét, a következő egy hónapra, akivel  Shakespeare-t lepipálva drámai módon tud majd szakítani. Szintén nyilvánosan...  Ez csak két bosszantó dolog a tizenévesek szokásai közül.  Azonban vannak, akik rajtuk is túltesznek.
 Nem mások ők, mint a fiatal kismamák, akikről megtudhatjuk, a terhesség alatt éppen mit kívánnak, esetleg tejszínhabos uborkát. A szülészetről jobb esetben nem közvetítenek, de a csecsemővel haza érkezvén megjelennek az újabb bejegyzések. Mindent leírnak a csemetéről, azt is mekkora az étvágya, mikor csuklik. Míg egyik kezükben a gyermeket ringatják, másikkal szabadon gépelhetik: nekik milyen rossz, mert még nem akar aludni a pici.
 Szerintem egy mesével többre mennének...

Tóth Nóra Tímea, 10.c
Teleki gimnázium,
Székesfehérvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!