Erdélyi Tamás –Ludányi Patrik

2019.11.14. 07:00

Rendhagyó nyelvtanóra

Tudtunk az őszi Sajtó és tanulás programról. Tanárnőnk, Göde Andrea említette, hogy lehetőségünk lesz megmérettetni magunkat egy nívós versenyen, de akkor még mit sem sejtettünk.

SZFV.SZC Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Fotó: Göde Andrea

Egy hete a nyelvtanóránkon meglepetés volt felfedezni azt a sok embert, aki eljött hozzánk a Fejér Megyei Hírlaptól. Az újságíróknak is szokatlan volt a Széchenyibe „kihelyezett” hétindító értekezlet, de már a bemutatkozáskor feloldódtak.

Fotó: Göde Andrea

Előttünk derült ki, melyik rovatba milyen cikket szánnak a tollforgatók. Számos érdekes témaötletnek lettünk szem- és fültanúi, majd kérdéseinkre kaptunk választ. „Mennyire van szükség a mai világban papír formátumú hírekre?” Nagy Zoltán Péter főszerkesztő azt mondta: „Nagy meglepetésünkre még jelenleg van igény erre, mert több mint 21000 emberhez jut el a Hírlap.” Befejezésül pedig a legviccesebb kérdés-választ hagytuk: „Mi értelme van Garfieldnak a Hírlapban?” NZP: „Ezt én magam sem tudom, de ha nincs benne, akkor hiányolják az olvasók.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!