Suszter Levente

2019.11.07. 07:00

Hogy a buli jó emlék legyen!

Buli vagy parti. Egy olyan kifejezés, amely szinte egyidős az emberiséggel. Minden korszakban akartak szórakozni az emberek, legyen az baráti találkozó vagy például hivatalos esemény.

Kodolányi János Gimnázium

A mai fiatalok is szívesen buliznak otthon – ez talán a szülőknek is megnyugtatóbb helyzet Fotó: Shutterstock

Manapság már gyakorlatilag ezeregy mód van arra, hogy bulizzunk, de a buli fogalma nem mindenkinek jelenti ugyanazt. Ami először eszébe jut a legtöbb embernek, ha azt mondjuk: buli, hogy barátokkal az illető elmegy egy szórakozóhelyre, és ott különböző mennyiségű és minőségű szeszes italok elfogyasztása mellett szórakoznak. A második leggyakoribb gondolat, az a házibuli. Személy szerint nekem a házibulik a kedvenceim, mert itt gyakorlatilag azt csinálunk, amit akarunk, mivel a hely a mi fennhatóságunk alá tartozik. Ami már egy kicsit az idősebb korosztály felé hajaz, azok a kis partik, amikor nem esnek túlzásba: néhány üveg sör vagy egy pár pohár bor után jól érzik magukat, beszélgetnek vagy játszanak valami játékot, például dartsot vagy biliárdot. Vegyünk részt bármilyen bulin is, a lényeg nem változik: érezzük jól magunkat, és jó emléket hagyjunk hátra!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!