Szentesi Bálint

2019.11.14. 07:00

Egy átlagos iskolás napja a Széchenyiben

Reggel 6 óra, a telefonom ébreszt. Bevallom, nem sokat aludtam a mai fizikadoga miatt. De már azon kapom magam, hogy 7:15, indulni kell. Gyorsan beugrom a boltba a napközbeni táplálékomért, mert sajnos ma sem szabadulok fél 4 előtt.

SZFV.SZC Széchenyi István Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája

Az első két óra német – az idegen nyelveket mindig szerettem, ez jó indítás. Majd jön a matek. Nem a szívem csücske, de legalább megértem. Ezután itt az a fránya fizikadolgozat. Nem sikerült jól, de rosszul sem szerencsére. Túl vagyok rajta végre! Innentől kezdve, mondhatni, sétagalopp a mai hátralevő kötelezettségem. Egy testnevelés után szakmai angol, végül egy kis történelem angolul.

De ezzel még nincs vége. Irány a röplabda edzés! A mai nap megerőltetőbb, dupla edzés van délután. Utána sietek haza, és talán még egy kis tanulás is belefér vacsora előtt. Végül egy gyors fürdés, s máris az ágyban kötök ki félálomban… Reggel 6 óra, a telefonom ébreszt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!