Sárbogárd

2014.01.02. 13:13

Költségvetés, közmeghallgatás, munkaerő-piaci helyzet

Sárbogárd - A város képviselő-testülete a jövő héten, január 10-én első fordulóban tárgyalja az önkormányzat 2014. évi költségvetését.

V. Varga József

A grémium idei munkaterve szerint januárban közmeghallgatást is tartanak. A testület a tervek szerint február 14-ei ülésén fogadja el a város idei évre szóló büdzséjét, ekkor döntenek a víziközmű bérleti díjának terhére megvalósítandó felújításokról, valamint a távhőszolgáltatással kapcsolatos bérleti díj felhasználásáról. Megvitatják továbbá a sportegyesületek beszámolóját, és tárgyalnak a Sárbogárdi napok rendezvénysorozat várható programjáról. A képviselők a március 14-ei ülésen ütemezik az útfelújítási és útkarbantartási munkákat, elfogadják az éves közbeszerzési tervet, pályázatot írnak ki a táborozások és kirándulások támogatására, meghatározzák a település sportkoncepcióját. Tájékoztató hangzik el ezen az ülésen Sárbogárd és körzete múlt évi munkaerő-piaci helyzetéről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!