Sárbogárd

2014.02.27. 17:50

Erősítés a végeken

Sárbogárd - Csütörtökön délelőtt tartotta meg Lasancz Zoltán rendőr ezredes, a Sárbogárdi Rendőrkapitányság vezetője évértékelőjét a városháza dísztermében.

Miskei Anita

Az elmúlt évben volt dolga a Sárbogárdi Rendőrkapitányság munkatársainak, hiszen a településen többek között tragikus baleset is történt. A kerékpárosokra bizony nemigen vigyáztak az autósok ez is kiderült a korábbiakban. Ugyanakkor szerencsés helyzetben van a város, hiszen erősítésre számíthat a jövőben a végeken is. A megye déli térsége több szempontból is hátrányos helyzetű, azonban segíti a rendőrség munkáját, hogy Sárkeresztúron újra működik a rendőrörs, s a tervek szerint hamarosan Cecén is kezdetét veheti a munka. Így az átutazó bűnözőkkel szemben is védettebb lehet a térség, nagyobb biztonságban élhetnek majd a helyiek. Különösen az idősek, akikre időről időre tolvajok támadnak, csalók próbálják őket tőrbe csalni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!