Sárbogárd

2015.01.08. 13:50

Díjugratók köszöntése

Mezőszilas - Díjugratásban a pákozdi Sós Attila és Weisengruber János, a sárbogárdi Takács Andrea és a dinnyési Magyaródi Rebeka személyében avattak a múlt évben megyei bajnokokat.

V. Varga József

A Fejér Megyei Lovassport Szövetség díjugrató szakága a fogathajtókkal egyetemben a településen tartotta nemrégiben évzáróját. A találkozón vezetőségi beszámolók hangzottak el és csapatbajnoki díjakat adtak át. Kunos Attila szakági elnök eredményes szezonról számolt be, de nem hallgatta el azt sem, hogy az országos szövetségnél bizony évről évre meg kell küzdeni a megyei bajnokságok létjogosultságáért.

Díjugratásban a pákozdi Sós Attila (B/4 nyitott) és Weisengruber János (B/2 nyitott), a sárbogárdi Takács Andrea (B/2 ifjúsági), valamint a dinnyési Magyaródi Rebeka (B/1a kezdő lovas) személyében avattak megyei bajnokokat. A csapatbajnokságban az enyingi Varga Balázs, Takács Andrea és a székesfehérvári Kunos Dorottya összetételű vegyes gárda végzett az első helyen. A regionális díjugrató csapatbajnokságot a Kunos Dorottya, Takács Andrea, Varga Balázs és a vajtai Ádám Eszter alkotta megyei válogatott nyerte. Az egyéni bajnokság második helyén végzett kategóriájában a dinnyési Király Klaudia és Weisengruber János, harmadik lett a dinnyési Király Cintia, Takács Andrea és Varga Balázs.

Kunos Attila elmondta: idén is rajtengedély-vizsgákat rendeznek a Kunos Lovardában, a hagyományokhoz hűen megszervezik a több fordulós megyei bajnokságot, illetve a regionális döntőnek a megyeszékhely ad majd otthont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!