December 16-ig várják a műveket

2022.12.13. 15:00

Mézeskalács házikó pályázat Szabadbattyánban

Szabadbattyán élethű betleheme (a Csókási család munkája) a katolikus templom előtt látható. A művelődési ház mézeskalács házikó pályázatot hirdetett.

V. Varga József

A harmadik adventi vasárnapon karácsonyi asztaldíszek készültek a Móricz Zsigmond Művelődési Házban, megnyílt Szabó Zoltán képeslap, szalvéta és öngyújtó gyűjteményének kiállítása, kihirdették az iskolai gyermekrajzpályázat eredményét, s Karácsonyi harangok címmel Kovács Nóri népdalénekes koncertezett. 

A mézeskalács házikó pályázatra december 16-áig, péntekig várják a kompozíciókat (a házikó és udvara legalább A/4-es méretű, ehető, házi készítésű legyen), a karácsonyi mézes süteménysütő verseny „mintáit” (egy tálca süti) pedig december 18-án 12 óráig kell leadni a művelődési házban. Mindkét pályázat eredményhirdetését a negyedik adventi vasárnapon, 15 órától a gyertyagyújtás alkalmával tartják a Csíkvár téri rendezvénysátorban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!