Önkormányzati választások 2019

Önkormányzati választás 2019 – folyatjuk, és ezennel be is fejezzük a települési eredmények közlését. Ismerkedjenek meg az ezer fő alatti helységek polgármestereivel, képviselő-testületi tagjaival!
Első női polgármesterét választotta meg a kisváros Bálint Istvánné személyében, aki az előző öt évben alpolgármesterként szolgálta települését. Az ünnepélyes alakuló közgyűlést a művelődési központban tartották meg, nagy érdeklődés mellett.
Mivel a vasárnap délután négy órás határidőig nem érkezett jogorvoslati kérelem, a múlt vasárnapi választások listás eredményei is jogerőre emelkedtek, tájékoztatott vasárnap a városháza kommunikációs központja.
Helyi önkormányzati választás 2019 – folytatjuk a települési eredmények közlését. Ismerkedjenek meg a kétezer fő alatti helységek polgármestereivel, képviselő-testületi tagjaival!
Helyi önkormányzati választás 2019 – folyatjuk a települési eredmények közlését. Ismerkedjenek meg a kétezer fő alatti helységek polgármestereivel, képviselő-testületi tagjaival!
Helyi önkormányzati választás 2019 – folytatjuk a települési eredmények közlését. Ismerkedjenek meg a tízezer fő alatti helységek polgármestereivel, képviselő-testületi tagjaival!