Rendőrségi

2014.09.10. 06:53

Verekedő fiatal és fatolvajok - Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Székesfehérváron garázda fiatallal szemben intézkedtek a rendőrök, Lepsényben fatolvajokat fogtak.

Székesfehérvár, Rába utcából érkezett 2014. szeptember 9-én délután bejelentés a rendőrségre verekedésről. A helyszínen intézkedő járőrök megállapították, hogy egy 17 éves helyi fiatalember előzetes szóváltást követően bántalmazta 16 éves gyermekkori barátját, majd annak 21 éves testvérét is. Az erőszakos fiút a rendőrök otthonában elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétség és súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók.

Lepsény, Vasút utcában igazoltattak a járőrök egy 44 éves férfit és 58 éves nőt 2014. szeptember 9-én hajnalban. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy a pár által vezetett lovaskocsin lévő 50 mázsa akácfa lopásból származik, azt egy Lepsény külterületén lévő erdőből tulajdonítottak el. Sz. Jánost és L. Ibolyát az egyenruhások a Polgári Rendőrőrsre előállították, majd lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!