Rendőrségi

2016.04.06. 07:56

Vásárlóra támadt a menekülő rabló

A rendőrök Afra, a nyomkövető szolgálati kutya segítségével három órán belül elfogták azt a férfit, aki Bicskén kirabolt egy üzletet.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a 23 éves B. Richárd bicskei lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok alapján az elkövető 2016. április 5-én 9 órakor Bicskén, egy bolt kasszájából készpénzt tulajdonított el, azonban cselekménye közben tetten érték.

Vásárlók próbálták meg feltartóztatni a helyi lakost, aki a pénz megtartása érdekében fellökött egy nőt, majd a helyszínről kerékpárjával elmenekült.

A sértett a bántalmazás következtében megsérült. A helyszínre érkező rendőrök adatgyűjtést végeztek és nyomkövető szolgálati kutyát indítottak, amelyek eredményeképpen három órán belül elfogták a rablót, előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!