Rendőrségi

2016.07.06. 06:51

Vádemelési javaslat emberölési ügyben: 17 évvel ezelőtt megölte újszülött gyermekét

A Fejér megyei rendőrök vádemelést javasoltak azzal a nővel szemben, akit azzal gyanúsítanak, hogy 17 évvel ezelőtt megölte újszülött gyermekét Székesfehérváron.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a 34 éves B. Katalin ellen.Mint arról korábban beszámoltunk, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a büntetőeljárások felülvizsgálata során 2015. évben tárt fel olyan adatot, amely alapján egy 1999-ben lezárt büntetőeljárás folyamatba helyezését kérte az ügyészségtől.

A nyomozás során a rendőrök azonosították és gyanúsítottként hallgatták ki B. Katalint, aki a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 1998-ban megölte újszülött gyermekét, majd Székesfehérváron, a József Attila utcában egy szeméttárolóba dobta a csecsemő holttestét.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a napokban befejezték az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasoltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!