Rendőrségi

2015.08.31. 11:13

Vádemelési javaslat besurranás miatt

Az ercsi rendőrök vádemelést javasolnak azzal a férfival szemben, aki egy családi házból táskát tulajdonított el.

Az Ercsi Rendőrőrs lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást P. Csabával szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a 30 éves elkövető 2015. február 24-én este Ercsiben bement egy családi ház nyitott ajtaján, majd az előszobából ellopott egy táskát, az abban lévő készpénzzel, és iratokkal együtt. A sértett tetten érte a besurranót, aki ennek ellenére elmenekült az ingatlanból.

A rendőrök a bejelentést követően egy órán belül elfogták és előállították az Ercsi Rendőrőrsre a helyi férfit, akinek ruházatából a lopott pénz hiánytalanul előkerült. A nyomozók P. Csabát gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során többször ellentmondásba keveredett, a nála talált pénz eredetével elszámolni nem tudott. Az Ercsi Rendőrőrs az ügyben folytatott nyomozást a napokban befejezte, a keletkezett iratokat az illetékes ügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!