Rendőrségi

2014.03.17. 14:53

Vádemelés a sikkasztó székesfehérvári gyógyszerész ellen

A székesfehérvári gyógyszerész egy év alatt több mint 20 millió forintot vett ki a gyógyszertár pénztárából. A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal fejezte be az ellene folytatott nyomozást.

Egy székesfehérvári gazdasági társaság vezetője 2013 szeptemberében tett feljelentést a társaság üzemeltetésében álló gyógyszertár egyik gyógyszerésze ellen, azért mert az a gyógyszertár pénztárából a 2012 májusától a feljelentés megtételéig tartó időszakban több mint 20 millió forintot vett ki jogtalanul és használt fel saját céljaira.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói sikkasztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki K. E. Gyula 58 éves székesfehérvári lakost. A férfi kihallgatása során elmondta, hogy valóban kivette a pénztárból a kérdéses összeget, de azt nem saját céljaira fordította, hanem egy nőnek adta kölcsön.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a férfi ellen folytatott nyomozást a napokban befejezte és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Székesfehérvári Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!