Rendőrségi

2015.02.16. 13:17

Vádemelés a gyalogosgázoló ellen

A rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki gyalogost gázolt el a zebrán 2014 októberében, Székesfehérváron.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 69 éves székesfehérvári férfival szemben.

A nyomozás adatai szerint R. Vilmos tavaly október 22-én 7 óra 34 perckor Székesfehérváron a Lövölde utcán a Budai út felé közlekedett az általa vezetett személygépkocsival. Haladása során a Huszár utca kereszteződése előtt található gyalogos átkelőhelynél nem vette észre a zebrán áthaladó nőt, akit autójával elütött. A balesetben a hölgy megsérült.

Az egyenruhások az igazságügyi szakértői vélemény beszerzését követően a balesetet okozó férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd az eljárás során keletkezett iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!