Rendőrségi

2016.03.05. 18:59

Tömegverekedés a pláza előtti téren (frissítve)

Több olvasónk is jelezte a feol.hu-nak, hogy nemrég egy nagyobb - erről eltérnek a beszámolók, nyolc-tíz főből álló - társaság vitatkozott össze, majd estek egymásnak a pláza előtti téren.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

19:58 Úgy tudjuk, a kora este a belvárosban verekedőket bevitték a rendőrök a székesfehérvári rendőrkapitányságra. További sorsukról és a részletekről hamarosan hírt adunk.

21:30 A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a fehérvári rendőrök hat főt állítottak elő a helyszínről: öt fiatal férfit és egy nőt.

Csoportos garázdaság büntette miatt indult ellenük eljárás. A kihallgatások és a történtek tisztázása jelenleg folyamatban van.

Vasárnap, 9:30 - A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint 2016. március 5-én este Székesfehérvár, Liszt Ferenc utcából érkezett bejelentés verekedésről a rendőrségre. A helyszínen a járőrök elfogtak és a helyi rendőrkapitányságra előállítottak öt fiatal férfit és egy fiatal nőt. A nyomozók az adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként megállapították, hogy egy négy főből álló csoport támadott meg egy két fős társaságot előzetes szóváltást követően. Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, aminek keretében valamennyi előállított személyt gyanúsítottként hallhatták ki a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!