Rendőrségi

2010.10.21. 05:36

Szalagkorlátnak ütközött egy autó az M7-esen - két sérült

Székesfehérvár - Szalagkorlátnak ütközött, s a két korlát közötti zöld sávon, fejtetőre fordulva állt meg egy személyautó az M7-es autópálya Balaton felé vezető sávjában. Az ütközés a 46-os kilométernél történt szerdán késő este; az elsődleges információk szerint a balesetnek egy súlyos és egy könnyű sérültje van - közölte az MTI-vel a rendőrség.

MTI

A gépkocsi vezetője feltehetően későn vette észre az előtte haladó autót, s, hogy az ütközést elkerülje, balra rántotta a kormányt. Az út menti szalagkorlátnak ütközött, az "megdobta a kocsit", s a jármű a két szalagkorlát közötti zöldterületen landolt, s fejtetőre fordulva állt meg - mondta el a balesetről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
   
Az eddigi információk szerint a gépkocsit vezető férfi könnyű, férfi utasa súlyos sérüléseket szenvedett - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.
   
Tájékoztatása szerint a helyszínelés idejére a belső sávot mintegy 100 méternyi szakaszon lezárták, a forgalom a külső sávon zavartalanul haladt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!