Rendőrségi

2012.03.03. 14:08

Súlyosan megsérült egy férfi kerti égetés közben

FMH - Egy férfi kerti égetés közben másodfokú égési sérüléseket szenvedett Sárdosdon - tájékoztatott Bisztricz Anett, a megyei katasztrófavédelem szóvivője.

feol.hu

Szombaton kora délután Sárosdra riasztották a katasztrófavédelem sárbogárdi hivatásos tűzoltó egységeit. A Zalka Máté utcában súlyos, másodfokú égési sérülésket szenvedett egy férfi, kerti égetés közben.  A tűzoltók kiérkezésekor a családi ház udvarán körülbelül fél hektáron égett a száraz aljnövényzet, a lángok terjedését kéziszerszámokkal fékezték meg. A sérültet a mentők kórházba szállították.

A Zalka Máté utcai családi ház kertjének végében az ott lakó férfi száraz gazt égetett, - valószínűleg megbotlott -, és a tűzbe esett. A férfi lábán a nadrág meggyulladt. A szomszédja sietett a segítségére, aki eloltotta az égő ruházatot, és a mentők kiérkezéséig bevitte a házba. A férfi másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

A katasztrófavédelem sárbogárdi hivatásos tűzoltó egysége a lángok terjedését kéziszerszámokkal fékezték meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!