Rendőrségi

2015.04.16. 07:00

Súlyos testi sértés és közokirat-hamisítás Fejér megyében

Egy 52 éves seregélyesi lakos tett feljelentést unokaöccse ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon 2015. április 15-én.

A férfi feljelentése szerint mindenféle előzmény nélkül rokona őt hátulról úgy meglökte, hogy egy vaskapunak esett, melynek következtében súlyos sérülései lettek. A Székesfehérvári Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés gyanúja miatt indult büntetőeljárás az ügyben.

Székesfehérvár, Dózsa György úton igazoltattak 2015. április 15-én a járőrök egy 30 éves orosházi lakost. A férfiről a rendőrök megállapították, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság körözését rendelte el közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, ezért őt elfogták és előállították, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

Sárbogárd, Vasút utcában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2015. április 15-én 18 óra 26 perckor. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy mezőgazdasági vontató Pusztaegres irányából közlekedett az utcában, majd mikor egy utcába balra kanyarodott, egy vele párhuzamosan közlekedő segédmotor-kerékpáros –aki előzését megkezdte- neki ütközött, majd árokba sodródott. A 61 éves motoros férfi a balesetben súlyosan megsérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!