Rendőrségi

2014.08.12. 06:55

Sárkeresztúron körözött személyt fogtak el

Sárkeresztúron körözött személyt fogtak el, Mezőszilason kábítószer birtoklás miatt intézkedtek a rendőrök - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedd reggel.

A körzeti megbízottak hétfő délelőtt Sárkeresztúron, a Kossuth Lajos utcában igazoltattak egy 22 éves helyi lakost, akiről megállapították, hogy ellene a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.  B. Zsanettet az egyenruhások elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

A körzeti megbízott hétfőn Mezőszilason a Víz soron igazoltatott egy három fős társaságot. Az igazoltatás során a férfiaknál a rendőr kábítószergyanús anyagot talált, ezért a 20 éves P. Ádámot, a 18 éves M. Benjamint és fiatalkorú társukat a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra előállította. Az ügyben kábítószer birtoklás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntető eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!