Rendőrségi

2014.05.02. 07:36

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Bicskén tolvajt állítottak elő a rendőrök, Gárdonyban egy férfi ittasan, a tulajdonos engedélye nélkül használt egy gépkocsit, Lepsényben körözött személyt fogtak el az egyenruhások.

A Bicskei Rendőrkapitányságra csütörtök reggel érkezett bejelentés arról, hogy Bicske, Szent István utcából használaton kívüli bojlereket loptak el. A kiérkező járőrök adatgyűjtést végeztek és a helyszín közelében egy 51 éves helyi lakost kérdeztek az ellopott tárgyakról. A férfi állította, hogy azokról nem tud és a telkére invitálta a rendőröket. A járőrök az udvaron szétnézve több szétszerelt bojlert is találtak, amelynek hatására a férfi elismerte a lopás tényét. A bicskei lakost a rendőrkapitányságra előállították, ellene szabálysértési eljárás indult.

A Gárdonyi Rendőrkapitányságon csütörtökön egy férfi tett bejelentést arról, hogy egy nála lakó ismerőse 2014. április 29-én és 30-án is magához vette az ő gépkocsijának indítókulcsait, majd a tudta és belegyezése nélkül használta a járművet és a fűkaszáját is ellopta. A rendőrök azt is megállapították, hogy H. János alkoholt fogyasztott mielőtt volán mögé ült. A 29 éves férfit elfogták és a Gárdonyi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók jármű önkényes elvétele bűntett, ittas járművezetés vétség és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Az autópálya rendőrök csütörtök délután Lepsény, Vasút utcában igazoltattak egy 24 éves férfit, akiről megállapították, hogy ellene a Várpalotai Rendőrkapitányság bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások K. Zoltánt elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!