Rendőrségi

2013.11.26. 08:25

Tolvajok és körözött személy került rendőrkézre az elmúlt 24 órában

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

feol-duol

Lopás vétség kísérlete miatt indult büntetőeljárás a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon egy pusztaegresi testvérpárral szemben. L. Roland 27 és L. Gábor 20 éves lakosok a gyanú szerint vasárnap Sárhatvan külterületén engedély nélkül vágtak ki akác, dió és szil fajtájú rönkfákat. A kivágott mintegy 3 köbméter fát épp egy gépkocsira pakolták fel, amikor az erdész tetten érte őket. A két fiatalembert a sárbogárdi nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon engedték őket.

Szabálysértési eljárás indult a Móri Rendőrkapitányságon tulajdon elleni szabálysértés miatt egy bakonycsernyei és egy pusztavámi fiatalkorúval szemben. A két tinédzser az egyik móri áruházban édességet rejtett a táskájába. Kivinniük azonban nem sikerült, mert a biztonsági őrök tetten érték őket. A rendőrök előállították őket a rendőrkapitányságra, ahol törvényes képviselőjük jelenlétében meghallgatták őket. Ezt követően szabadon lettek engedve.

A Székesfehérvári Törvényszék elfogatóparancsa volt érvényben az ellen a 25 éves dunaújvárosi férfi ellen, akit a helyi körzeti megbízott hétfőn fogott el Kulcs, Sőtér utcában. A fiatalember ellen 100 napos elzárást adtak ki, mert 250 000 forint pénzbüntetését nem fizette be. V. Józsefet a rendőr előállította a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, onnan kísérték át a Pálhalmai Országos BV Intézetbe büntetésének megkezdése végett.

Bejelentés érkezett a rendőrségre hétfőn 15 órakor arról, hogy Martonvásár, Tűzoltószertár előtt egy gyanús gépkocsi áll. Amikor a rendőrök a jelzést követően a helyszínre mentek, és az autót a nyilvántartón keresztül leellenőrizték, kiderült, hogy a Monori Rendőrkapitányság elrendelte az Opel Astra körözését, mert azt a területükről ellopták. Az autó szemléje megtörtént, a gépkocsit a tulajdonosa visszakapta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!