Rendőrségi

2013.03.23. 07:57

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Fejér megye - Egy sörözőben egy férfi előzetes szóváltást követően egy pohárral arcon ütötte vitapartnerét. A sértett a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett.

Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Kocsmai verekedés

Bakonycsernye, Rákóczi Ferenc utcában lévő italmérésbe hívtak rendőrt pénteken az éjszakai órákban. Az intézkedő járőrök megállapították, hogy a sörözőben egy 24 éves apostagi férfi előzetes szóváltást követően egy pohárral arcon ütötte vitapartnerét. A sértett 44 éves férfi a bántalmazás következtében súlyos sérülést szenvedett. A támadó a helyszínről megkísérelt elmenekülni, de a többi vendég ebben megakadályozta az egyenruhások kiérkezéséig. M. Mihályt a Móri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

Telefont lopott

Székesfehérvár, Gellért utcában kért rendőri segítséget egy helyi lakos pénteken az esti órákban. A bejelentőelmondása szerint az elkövető a kezéből a telefonját kivette, majd azzal a helyszínről elszaladt. A megadott személyleírás alapján a járőrök a Jankovics utcában elfogták a férfit, akinél a ruházatátvizsgálás során a telefont is megtalálták. A tolvaj ellenőrzése során azt is megállapították, hogy elfogatóparancs van ellene kiadva, szintén lopás miatt. O. Attilát a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd gyanúsítottként kihallgatták a nyomozók. A kihallgatását követően bűnügyi őrizetébe vették a 19 éves férfit és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Körözött személy

Dunaújváros, Vasmű úton igazoltattak egy helyi lakost a járőrök pénteken az esti órákban. Az intézkedés során a 46 éves férfiről megállapították a rendőrök, hogy a Székesfehérvári Törvényszék Bv. Csoportja elfogását rendelte el. A körözöttet bűnügyi őrizetbe vették és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájára szállították további intézkedésig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!