Rendőrségi

2015.02.26. 08:04

Rendőrségi hírek: bolti tolvaj, körözött személy

Székesfehérváron egy Palotai úton található bevásárlóközpontban bolti tolvajt ért tetten az áruház biztonsági szolgálata.

A helyszínre érkezett járőrök egy 23 éves sárkeresztúri nővel szemben intézkedtek, akit lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt elfogtak és előállítottak a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra. H. Tímeát azzal gyanúsítják a nyomozók, hogy egy női kabátról eltávolította az áruvédelmi eszközt és azt élelmiszerekkel, valamint illatszerekkel együtt a retiküljébe rejtette, majd az árucikkekkel fizetés nélkül távozott az üzletből.

A járőrök szerda délután Sárbogárdon az Ady Endre úton igazoltattak egy 41 éves alapi lakost. A férfiról megállapították, hogy vele szemben a Fővárosi Bíróság elfogatóparancsot adott ki, mivel nem fizette be a rá korábban kiszabott pénzbírságot és azt szabadságvesztésre változtatták át. Sz. Istvánt a rendőrök elfogták és előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, majd a kijelölt büntetés-végrehajtási intézetbe kísérték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!