Rendőrségi

2014.01.08. 08:13

Rács mögött négy bűnöző

Az elmúlt 24 órában a Fejér megyei rendőrök négy személyt vettek őrizetbe.

Rendőrjárőrök kedd reggel intézkedtek egy 21 éves pusztaszabolcsi férfivel szemben. A személyt elővezették a Székesfehérvári Járásbíróságra, ahol meghallgatását követően tárgyalási őrizetét rendelték el. Ezt követően szállították át a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Fogdájába.

Szintén rács mögé került az a 62 éves dunaújvárosi férfi is, akit a rendőrök ugyanezen a napon 13 óra 25 perckor vezettek elő a Közép Dunántúli Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

A rendőr-főkapitányság fogdájába került egy 28 éves ercsi férfit is, akit a rendőrök Ercsi, Béke utcában igazoltattak kedden. Az ellenőrzése során a járőrök megállapították, hogy a Ráckevei Járásbíróság körözését rendelte el súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt. A férfit, előállítását követően az egyenruhások bűnügyi őrizetbe vették.

Egy 31 éves farmosi férfit a rendőrök kedd este igazoltattak Nagyvenyim, Ősz utcában. Miután kiderült, hogy a Nagykátai Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki ellene lopás vétség elkövetése miatt, a rendőrök a férfit bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!