Rendőrségi

2017.05.15. 13:20

Veréssel vette rá a dunavecsei asszonyt, hogy segítsen neki betörni

A rendőrök Pusztaszabolcson fogták el azt a férfit, aki bántalmazott és fenyegetett egy nőt annak érdekében, hogy segítsen neki betörni.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett, személyi szabadság megsértése bűntett, kényszerítés bűntett, továbbá lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a 23 éves O. Krisztiánnal szemben.

Fotó: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Pusztaszabolcson, egy szociális otthonból 2017. május 14-én a reggeli órákban érkezett bejelentés, arról, hogy az épület ajtaját ismeretlen elkövető felfeszítette. Az esetet követően a rendőrök a községben, a Rákóczi utcába is kivonultak, ahol egy férfi a lakásában egy nőt bántalmazott. A körzeti megbízottaknak a dunavecsei asszony elmondta, hogy a 23 éves helyi lakos több alkalommal megütötte őt, megfenyegette, és az elmúlt éjszaka arra kényszerítette, hogy segítsen neki egy szociális intézménybe betörni. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak a sértetthez, aki az elsődleges orvosi vizsgálatok alapján súlyos sérüléseket szenvedett. Az egyenruhások O. Krisztiánt elfogták és előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!