Rendőrségi

2015.03.16. 11:39

Pénztárca volt a szatyorban - vitte a tolvaj

Irattartót és pénztárcát tartalmazó szatyrot tulajdonított el az a férfi, akinek ügyét a bicskei rendőrök vádemelési javaslattal zárták le.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást M. József helyi lakossal szemben.

Egy férfi irattartót és pénztárcát tartalmazó reklámtáskáját lopta el ismeretlen tettes 2014. december 27-én délután egy bicskei áruház üvegvisszaváltójánál. A rendőrök az adatgyűjtés eredményeképpen azonosították az 52 éves M. Józsefet, akit elfogását követően a Bicskei Rendőrkapitányságra előállítottak, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás adatai szerint a szatyor a sértett személyes okmányain kívül értéket nem tartalmazott, ezért az elkövető a számára értéktelen lopott igazolványokat egy postaládába dobta, ahonnan végül visszakerültek jogos tulajdonosukhoz.

A Bicskei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a napokban befejezte az ügyben folytatott nyomozást és az illetékes ügyészségen vádemelést javasolt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!