Rendőrségi

2014.03.15. 08:51

Családi üzelmek: Összedolgozott a pénztáros és a vásárló

Székesfehérvár - Az anya a vásárló, a lánya a pénztáros volt a székesfehérvári nagyáruházban, melyet három hét alatt négy alkalommal is megkárosítottak.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányságra pénteken érkezett bejelentés, mely szerint Székesfehérváron az Aszalvölgyi úton lévő nagyáruházban a biztonsági őrök tetten értek egy pénztárost, amint egy vásárlónak fizetés nélkül engedte kivinni a megvásárolni akart árukat.

A helyszínre érkező járőrök elfogták és a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították Sz. Henrietta 21 éves és Sz. K. Erzsébet 41 éves székesfehérvári lakosokat. A rendőrök megállapították, hogy Sz. Henrietta pénztárosként dolgozott az áruházban, Sz. K. Erzsébet, az édesanyja pedig vásárolni járt oda. A páros 2014. február 20-a és március 14-e között 4 alkalommal is úgy lopott el az áruházból árucikkeket, hogy az édesanya annál a pénztárnál állt sorba fizetés céljából, ahol lánya dolgozott, a lány pedig nem mindegyik árut ütötte be a pénztárgépbe.

A nyomozók mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, majd szabadon bocsátották őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!