Rendőrségi

2012.03.02. 10:20

Nem kapott ingyen vodkát, lövöldözni kezdett

Őrizetbe vett az ukrán rendőrség egy férfit, aki ingyenes italt követelve pisztollyal lövöldözött az ukrajnai Harkiv egyik bárjában, megsebesítve két embert - jelentette pénteken az Obozrevatel.com című hírportál.

MTI

A 39 éves, munkanélküli elkövető csütörtökön fényes nappal tért be a harkivi piacon található kávézóba, ahol ingyen italt és hozzá harapnivalót követelt magának. Miután a személyzet nem teljesítette követelését, a férfi pisztolyt rántott és a nyomaték kedvéért néhányszor a mennyezetbe lőtt - írja az Obozrevatel.com.

A férfi, aki szemmel láthatóan elégedett volt tettének a kávézó személyzetére és vendégeire gyakorolt hatásával, átment egy másik bárba, ahol ugyanígy viselkedett: fegyverrel fenyegetőzve arra kényszerítette a pincért, hogy gyorsan töltsön neki egy pohár vodkát - fizetség nélkül.

A férfi garázda viselkedése következtében a bár két vendége megsebesült: egy férfi és egy nő a karján, illetve a vállán kapott lőtt sebet.

Az elkövetőt őrizetbe vették és bűnvádi eljárást kezdeményeztek ellene gyilkossági kísérlet miatt - ezért akár 10-15 éves börtönbüntetésre is ítélhetik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!